Rebel Bandit mountainbike hardtail
€999.00 Incl tax
€3599.00 Incl tax
€2299.00 Incl tax

Select your size

About your bike

BANDIT

Op zoek naar de ultieme cross country ervaring? De Bandit behoort tot één van de lichtste en snelste mountainbikes verkrijgbaar op de markt. Door het gebruik van high-end carbon is de hardtail mountainbike stijver dan ooit tevoren. Met de nieuwe agressieve geometrie voel je de snelheid van de Bandit als nooit tevoren. Elke trap is raak!

VOORVORK

Net als de overige onderdelen van de fiets zal de voorvork een enorm concurrentievoordeel opleveren. De RockShox Recon voorvork is ontwikkeld om op het allerhoogste niveau te presenteren. Met 100mm beschikt de voorvork over meer dan voldoende veerweg. Kies je liever voor een andere RockShox voorvork? Bekijk dan de overige Bandit modellen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

GEOMETRIE

Met de agressieve geometrie van de Bandit vlieg je over de singletacks als nooit tevoren. Het stijve en lichte frame zorgen voor de ultieme beleving die je zoekt op een hardtail. De geometrie van de Bandit is ontwikkeld voor zowel een mountainbiketocht met je vriendengroep als voor cross country mountainbikewedstrijden met steile klimmen en technische afdaling.

AFMONTAGE

Bij een high-end mountainbike hoort ook de allerbeste afmontage. Met één van de 1x12 groepsets van Shimano of SRAM ben je verzekerd van topprestaties op het gebied van schakelen. De Bandit wordt geleverd met de mechanische groepssets SRAM GX of Shimano XT. Nog preciezer, sneller en soepeler schakelen maakt dat SRAM en Shimano de beste afmontage keuzes zijn voor de Bandit. Gaat jouw voorkeur uit naar elektrisch schakelen? Neem een kijkje bij de andere Bandits of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WIELEN

In een snelle en lichte fiets als de Bandit mag een goede wielset niet ontbreken. De fiets wordt standaard geleverd met de DT Swiss M1900 mountainbike wielen. Dankzij de brede interne velgbreedte ervaar je meer stabiliteit en kun je de ultieme cross country ervaring beleven. Kies je liever een highend carbon wielset? Bekijk dan de andere Rebels of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

...
Alle onderdelen weergeven
FRAMESIZE 15 17 19 20.5
A - REACH 431 mm 451 mm 468 mm 485 mm
B - STACK 600 mm 601 mm 610 mm 619 mm
C - WHEELBASE 1127 mm 1148 mm 1168 mm 1189 mm
D - CHAINSTAY LENGTH 445 mm 445 mm 445 mm 445 mm
E - FRONT CENTER 690 mm 710 mm 730 mm 750 mm
F - BOTTOM BACKET DROP 60 mm 60 mm 60 mm 60 mm
G - BOTTOM BRACKET HEIGHT - - - -
H - SEAT TUBE ANGLE 72,5° 72,5° 72,5° 72,5°
I - SEAT TUBE LENGTH 390 mm 440 mm 480 mm 530 mm
J - SEATPOST INSERT LENGTH - - - -
K - HEAD TUBE ANGLE 69,5° 69,5° 69,5° 69,5°
L - HEAD TUBE LENGTH 105 mm 105 mm 115 mm 125 mm
M - FORK LENGTH 490 mm 490 mm 490 mm 490 mm
N - FORK RAKE 51 mm 51 mm 51 mm 51 mm
O - TRAIL - - - -
P - STANDOVER HEIGHT - - - -
Q - TOP TUBE LENGTH 580 mm 600 mm 620 mm 640 mm

Products specifications

Bij Rebel heb je de mogelijkheid om je eigen fiets samen te stellen. Iedereen heeft zijn persoonlijke doelen, dus waarom niet een persoonlijke fiets? Kies je liever niet voor standaard? Neem dan contact op met de klantenservice om de mogelijkheden rondom jouw droomfiets te bespreken.

Specificaties voor standaard fietsen

Deze Rebel is afgemonteerd met de onderstaande onderdelen. Let op: onderdelen kunnen afwijken van de onderdelen op de foto. Valt de framekleur niet jouw smaak? Niet getreurd, we denken graag mee in het ontwerpen van jouw droomfiets! Zo heb je bij Rebel de mogelijkheid om je eigen frame design te ontwerpen. Wij zorgen er vervolgens voor de fiets wordt gespoten naar jouw persoonlijke wensen.

FRAME
 • Bandit Carbon
Stem
 • FIZIK R5 CYRANO
Fork
 • RockShox Recon
Drivetrain
 • SRAM GX Eagle
Brakes
 • SRAM Level
Brake type
 • Disc brake
Wheels
 • DT Swiss M1900
Tires
 • Schwalbe Racing Ray
Handlebar
 • REBEL Carbon Flat Bar
Seat post
 • REBEL Carbon seat post
Saddle
 • Fizik tempo argo r5
 • Fizik vento argo r5
Bottle cage
 • REBEL Carbon Bottle Cage
Pedals
 • Not included
Max tire size
 • 2.30 inch

De REBEL Bikes zijn gegarandeerd tegen constructiefouten in materialen of vakmanschap. Alle producten die defect gaan door normaal gebruik worden vervangen of gerepareerd met eenzelfde of best vergelijkbaar product. De voorwaarden van deze garantie zijn hieronder beschreven.

Duur van de garantie op frames

Elke fiets heeft een bruikbare levensduur. Dit betekent echter niet dat het frame niet kapot kan gaan. Deze garantie dekt constructiefouten die zich binnen normaal gebruik voordoen. Voor alle REBEL Bike frames blijft de garantie geldig tot vijf jaar na de oorspronkelijke aanschafdatum. Deze garantie is alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en is niet overdraagbaar op volgende eigenaren.

Duur van lak garantie

Framelak heeft een garantie van twee jaar. Deze voorwaarde is van toepassing op standaard frames en frames waarbij REBEL Bike het frame heeft voorzien van custom painting. Vervaging van lak veroorzaakt door de effecten van ultraviolet (UV) licht valt niet onder de garantie.

Crash replacement frames

Bij een ongeluk of valpartij kunnen hoge krachten die op het frame worden uitgeoefend leiden tot structurele schade aan het frame. Met de crash replacement service kunnen beschadigde frames worden vervangen tegen een gereduceerd tarief. Crash replacement service is levenslang geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en kan niet worden overgedragen op volgende eigenaren. Bij een crash replacement wordt alleen het frame zonder onderdelen vervangen door het beschadigde frame.


 • Het beschadigde frame dient ingeleverd te worden
 • Doelbewuste schade komt niet in aanmerking voor een crash replacement
 • Crash replacement is enkel en alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar

Onderdelengarantie

Alle niet-REBEL Bike onderdelen worden gedekt dor de genoemde garantie van hun fabrikant en worden niet gedekt door de garantie van REBEL Bike. Dit houdt in dat de garantievoorwaarden van alle niet-REBEL Bike onderdelen binnen de garantievoorwaarden vallen van de desbetreffende fabrikant(en).