rebel wildcat full suspension mountainbike

Alternatieven

$2,931.15 incl. BTW
$6,314.55 incl. BTW
$5,073.97 incl. BTW

Kies je maat

=
Aanbevolen maat: ...

Fiets specificaties

WILDCAT

Door de agressieve geometrie, ongekende stijfheid en het lichte gewicht zorgen ervoor dat de Wildcat de ultieme full suspension mountainbike om vol gas mee te racen. Een mountainbike tocht met je vrienden of een marathon in het buitenland? De Wildcat is geschikt voor allerlei verschillende tochten, maar wat ze allemaal gemeen hebben is ongekend snelheid!

VOORVORK

De RockShox SID SL mag niet ontbreken in de Wildcat, waardoor er is gekozen voor de perfecte combinatie tussen stijfheid, comfort en gewicht. Iedere millimeter van de 100mm voorvork wordt optimaal benut op ruig en uitdagend terrein. Met de Twistloc kan de vork eenvoudig tijdens het rijden op lockout gezet worden, waardoor energieverspilling wordt voorkomen. Liever een andere RockShox voorvork? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ACHTERDEMPER

De zeer lichte RockShox Monarch XX achterdemper is ontwikkeld om nog harder door het bos te kunnen rijden. Ontwerpen om uitdagende mountainbikeparcoursen met technische secties te domineren. Met de OneLoc-schakelaar kan de achterdemper eenvoudig met één klik op het stuur worden vastgezet terwijl je fietst, waardoor geen energie verloren gaat op de rechte stukken. Liever een andere RockShox achterdemper? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

REMMEN

Standaard wordt de fiets geleverd met de Level LT remmen van SRAM of de Shimano XT remmen. Het voordeel van de hydrolische schijfremmen is dat ze gemakkelijk in te stellen zijn op de vinger lengte, waardoor het voor iedereen mogelijk is om met één vinger te kunnen remmen. Liever een andere remset? Bekijk onze andere Wildcats of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WIELEN

Deze superlichte wielen zijn net als het frame ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met onze fabrikant. Net als de kleur van het frame is de kleur van de wielset zelf te bepalen! Wil je liever een andere wielset van bijvoorbeeld DT Swiss? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

AFMONTAGE

Afgemonteerd met de een van de 1x12 groepsets van SRAM of Shimano beschik je altijd en op ieder moment over de juiste versnelling! Met de nieuwe 1x12 technologie schakel je nog soepeler, preciezer en sneller! De Wildcat wordt geleverd met groepset SRAM X01 of Shimano XT. Heb je liever een andere groepset? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Alle onderdelen weergeven
FRAMESIZE S M L
A - Reach 393 mm 421 mm 454 mm
B - Stack 592 mm 592 mm 601 mm
C - Wielbasis 1123 mm 1156 mm 1187 mm
D - Lengte achterbrug 443 mm 443 mm 443 mm
E - Front center 682 mm 719 mm 746 mm
F - Bottom bracket drop 36 mm 36 mm 36 mm
G - Bottom bracket hoogte 339 mm 339 mm 339 mm
H - Zitbuishoek 73° 73° 73°
I - Lengte zitbuis 410 mm 440 mm 490 mm
J - Maximale zadelpen diepte 150 mm 180 mm 210 mm
K - Balhoofdhoek 68° 68° 68°
L - Lengte balhoofdbuis 95 mm 95 mm 95 mm
M - Lengte voorvork - - -
N - Fork rake 51 mm 51 mm 51 mm
O - Trail 105 mm 105 mm 105 mm
P - Stand over hoogte 710 mm 734 mm 756 mm
Q - Lengte bovenbuis 567 mm 597 mm 630mm

PRODUCT SPECIFICATIES

Bij Rebel heb je de mogelijkheid om je eigen fiets samen te stellen. Iedereen heeft zijn persoonlijke doelen, dus waarom niet een persoonlijke fiets? Kies je liever niet voor standaard? Neem dan contact op met de klantenservice om de mogelijkheden rondom jouw droomfiets te bespreken.

Specificaties voor standaard fietsen

Deze Rebel is afgemonteerd met de onderstaande onderdelen. Let op: onderdelen kunnen afwijken van de onderdelen op de foto. Valt de framekleur niet jouw smaak? Niet getreurd, we denken graag mee in het ontwerpen van jouw droomfiets! Zo heb je bij Rebel de mogelijkheid om je eigen frame design te ontwerpen. Wij zorgen er vervolgens voor de fiets wordt gespoten naar jouw persoonlijke wensen.

FRAME
 • Wildcat Carbon
VOORVORK
 • RockShox SID SL
Afmontage
 • SRAM X01 Eagle
 • Shimano XT
REMTYPE
 • Schijfrem
Wielen
 • REBEL Carbon 30mm
Stuur
 • REBEL Carbon Flat Bar
STUURPEN
 • REBEL Carbon Stem
ACHTERDEMPER
 • RockShox Monarch XX
ZADELPEN
 • REBEL Carbon Zadelpen
REMMEN
 • SRAM Level TLM
 • Shimano XT
 • Shimano XT
banden
 • Schwalbe Racing Ray
Bidonhouder
 • REBEL Carbon Bidonhouder
Zadel
 • Fizik antares r1
 • Fizik tempo argo r1
 • Fizik vento argo r1
 • Fizik arione R1
 • Fizik aliante r1
Pedalen
 • Niet inbegrepen

De REBEL Bikes zijn gegarandeerd tegen constructiefouten in materialen of vakmanschap. Alle producten die defect gaan door normaal gebruik worden vervangen of gerepareerd met eenzelfde of best vergelijkbaar product. De voorwaarden van deze garantie zijn hieronder beschreven.

Duur van de garantie op frames

Elke fiets heeft een bruikbare levensduur. Dit betekent echter niet dat het frame niet kapot kan gaan. Deze garantie dekt constructiefouten die zich binnen normaal gebruik voordoen. Voor alle REBEL Bike frames blijft de garantie geldig tot vijf jaar na de oorspronkelijke aanschafdatum. Deze garantie is alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en is niet overdraagbaar op volgende eigenaren.

Duur van lak garantie

Framelak heeft een garantie van twee jaar. Deze voorwaarde is van toepassing op standaard frames en frames waarbij REBEL Bike het frame heeft voorzien van custom painting. Vervaging van lak veroorzaakt door de effecten van ultraviolet (UV) licht valt niet onder de garantie.

Crash replacement frames

Bij een ongeluk of valpartij kunnen hoge krachten die op het frame worden uitgeoefend leiden tot structurele schade aan het frame. Met de crash replacement service kunnen beschadigde frames worden vervangen tegen een gereduceerd tarief. Crash replacement service is levenslang geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en kan niet worden overgedragen op volgende eigenaren. Bij een crash replacement wordt alleen het frame zonder onderdelen vervangen door het beschadigde frame.


 • Het beschadigde frame dient ingeleverd te worden
 • Doelbewuste schade komt niet in aanmerking voor een crash replacement
 • Crash replacement is enkel en alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar

Onderdelengarantie

Alle niet-REBEL Bike onderdelen worden gedekt dor de genoemde garantie van hun fabrikant en worden niet gedekt door de garantie van REBEL Bike. Dit houdt in dat de garantievoorwaarden van alle niet-REBEL Bike onderdelen binnen de garantievoorwaarden vallen van de desbetreffende fabrikant(en).