Rebel Scout gravel bike

Alternatieven

$2,592.81 incl. BTW
$1,126.67 incl. BTW
$4,058.95 incl. BTW

Kies je maat

=
Aanbevolen maat: ...

Fiets specificaties

SCOUT

Gemaakt voor avontuur en beleving, zonder dat dit ten kostte gaat van de snelheid. Met de Scout gravelbike gaat er een nieuwe wereld voor je open. Snelheid op de weg in combinatie met avontuur op de offroad gravelpaden. De mogelijkheid voor brede banden en de comfortabele geometrie zorgen er voor dat de Scout de perfecte fiets is om de omgeving te verkennen tijdens alle omstandigheden.

WIELEN

Standaard wordt deze Scout geleverd met de lichte carbon wielset in de hoogte 30mm of 40mm. De 28” wielset heeft een binnenbandbreedte van 24mm, waardoor de gravelbanden breed op de velgen komen te liggen. Dit geeft de mogelijkheid om met bredere banden te rijden op een lagere bandenspanning. Het gevolg? Extra comfort op de uitdagende gravelstroken! Kies je liever voor een carbon gravel wielset? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk de andere Scout in ons assortiment.

AFMONTAGE

De Scout gravelbike wordt standaard afgemonteerd met de mechanische groepsets Shimano GRX Di2 of SRAM Force eTap. De cassetteverhouding is ontwikkeld en geoptimaliseerd voor alle soorten terrein geschikt voor de gravelbike. Op de zwaarste versnelling kunnen wielrenners makkelijk worden bijgehouden op snelle asfalt stukken en de lichtste versnelling biedt voldoende ruimte om steile gravelstroken te beklimmen. Liever de fiets afgemonteerd met een mechanische groepset? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk de andere Scout in ons assortiment.

SCHIJFREMMEN

In het mountainbiken zijn hydrolische schijfremmen al jaren de norm. De Scout wordt ook met hydrolische schijfremmen geleverd, omdat ze voor een gravel bike essentieel zijn voor een optimale off-road ervaring. Hydraulische schijfremmen presteren namelijk onder modderige, zanderige of natte omstandigheden beter dan traditionele velgremmen, waardoor je meer betrouwbaarheid hebt van je remmen.

FRAME & COCKPIT

Het frame is zo ontwikkeld dat de kabels volledig door het frame lopen. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en verkleind dat kans op beschadiging aan de kabels. Met het lichte carbonframe, hydraulische schijfremmen en de gravel specifieke wielen behoort de Scout tot de beste gravelbikes om op avontuur uit te gaan. Het frame is zo ontwikkeld dat de maximale bandbreedte 38mm is, uitstekend voor alle soorten terrein. Ben jij al klaar om nieuwe routes te ontdekken?

 

Alle onderdelen weergeven
FRAMESIZE 52 54 56 58
A - Reach 378 mm mm 382 mm 390 mm 395 mm
B - Stack 530 mm 549 mm 572 mm 602 mm
C - Wielbasis 1018 mm 1026 mm 1031 mm 1034 mm
D - Lengte achterbrug 430 mm 430 mm 430 mm 430 mm
E - Front center 0598 mm 605 mm 610 mm 613 mm
F - Bottom bracket drop 70 mm 68 mm 68 mm 68 mm
G - Bottom bracket hoogte 280 mm 282 mm 282 mm 282 mm
H - Zitbuishoek 74,5° 73.5° 73° 72,5°
I - Lengte zitbuis 460 mm 480 mm 500 mm 520 mm
J - Maximale zadelpen diepte 200 mm 220 mm 240 mm 260 mm
K - Balhoofdhoek 70,5° 71° 72° 72,5°
L - Lengte balhoofdbuis 110 mm 130 mm 150mm 180 mm
M - Lengte voorvork 395 mm 395 mm 395 mm 395 mm
N - Fork rake 50 mm 50 mm 50 mm 50 mm
O - Trail 71 mm 68 mm 61 mm 58 mm
P - Stand over hoogte 758 mm 778 mm 796 mm 817 mm
Q - Lengte bovenbuis 525 mm 545 mm 565 mm 575 mm

PRODUCT SPECIFICATIES

Bij Rebel heb je de mogelijkheid om je eigen fiets samen te stellen. Iedereen heeft zijn persoonlijke doelen, dus waarom niet een persoonlijke fiets? Kies je liever niet voor standaard? Neem dan contact op met de klantenservice om de mogelijkheden rondom jouw droomfiets te bespreken.

Specificaties voor standaard fietsen

Deze Rebel is afgemonteerd met de onderstaande onderdelen. Let op: onderdelen kunnen afwijken van de onderdelen op de foto. Valt de framekleur niet jouw smaak? Niet getreurd, we denken graag mee in het ontwerpen van jouw droomfiets! Zo heb je bij Rebel de mogelijkheid om je eigen frame design te ontwerpen. Wij zorgen er vervolgens voor de fiets wordt gespoten naar jouw persoonlijke wensen.

FRAME
 • Scout Carbon
Wielen
 • REBEL Carbon 30mm
 • REBEL Carbon 40mm
Afmontage
 • Shimano GRX di2
 • SRAM Force eTap 1x12
 • Shimano GRX di2
ZADELPEN
 • REBEL Carbon Zadelpen
REMTYPE
 • Schijfrem
MAXIMALE BANDBREEDTE
 • 38 mm
Bidonhouder
 • REBEL Carbon Bidonhouder 2x
VOORVORK
 • REBEL carbon voorvork
Stuur
 • REBEL Carbon Cockpit
STUURPEN
 • REBEL Carbon Stem
Zadel
 • Fizik antares r1
 • Fizik tempo argo r1
 • Fizik vento argo r1
 • Fizik arione R1
 • Fizik aliante r1
banden
 • Schwalbe G-ONE Speed Addix 38mm
 • Schwalbe G-ONE Allround Addix 38mm
 • Schwalbe G-ONE Ultrabite Addix 38mm
Pedalen
 • Niet inbegrepen

De REBEL Bikes zijn gegarandeerd tegen constructiefouten in materialen of vakmanschap. Alle producten die defect gaan door normaal gebruik worden vervangen of gerepareerd met eenzelfde of best vergelijkbaar product. De voorwaarden van deze garantie zijn hieronder beschreven.

Duur van de garantie op frames

Elke fiets heeft een bruikbare levensduur. Dit betekent echter niet dat het frame niet kapot kan gaan. Deze garantie dekt constructiefouten die zich binnen normaal gebruik voordoen. Voor alle REBEL Bike frames blijft de garantie geldig tot vijf jaar na de oorspronkelijke aanschafdatum. Deze garantie is alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en is niet overdraagbaar op volgende eigenaren.

Duur van lak garantie

Framelak heeft een garantie van twee jaar. Deze voorwaarde is van toepassing op standaard frames en frames waarbij REBEL Bike het frame heeft voorzien van custom painting. Vervaging van lak veroorzaakt door de effecten van ultraviolet (UV) licht valt niet onder de garantie.

Crash replacement frames

Bij een ongeluk of valpartij kunnen hoge krachten die op het frame worden uitgeoefend leiden tot structurele schade aan het frame. Met de crash replacement service kunnen beschadigde frames worden vervangen tegen een gereduceerd tarief. Crash replacement service is levenslang geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en kan niet worden overgedragen op volgende eigenaren. Bij een crash replacement wordt alleen het frame zonder onderdelen vervangen door het beschadigde frame.


 • Het beschadigde frame dient ingeleverd te worden
 • Doelbewuste schade komt niet in aanmerking voor een crash replacement
 • Crash replacement is enkel en alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar

Onderdelengarantie

Alle niet-REBEL Bike onderdelen worden gedekt dor de genoemde garantie van hun fabrikant en worden niet gedekt door de garantie van REBEL Bike. Dit houdt in dat de garantievoorwaarden van alle niet-REBEL Bike onderdelen binnen de garantievoorwaarden vallen van de desbetreffende fabrikant(en).