ROAD Rebel frameset aero bike

Alternatieven

$4,848.41 incl. BTW
$5,863.43 incl. BTW
$1,634.18 incl. BTW

Kies je maat

=
Aanbevolen maat: ...

Fiets specificaties

ROAD REBEL

Sneller dan ooit tevoren. De Road REBEL beschikt over de optimale combinatie tussen aerodynamica en gewicht, waardoor dit de perfect racefiets is voor alle denkbare omstandigheden. Dankzij het aerodynamische frame worden er vele wattages bespaard, ondanks dat dit ten koste gaat van de snelheid bergop. De combinatie van het aerodynamische frame en de geïntegreerde cockpit zorgen ervoor de al je fietsvrienden moeten vrezen voor de snelheid van de Road REBEL.

STEEKASSEN

Steekassen zijn de standaard bij de nieuwste generatie racefietsen met schijfremmen. Steekassen zorgen ervoor dat de wielen altijd recht in de fiets worden geplaatsen. De kans op het aanlopen van de remmen wordt hierdoor verkleind. Daarnaast verhogen steekassen de stijfheid en de veiligheid van de fiets, niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

BOTTOM BRACKET

De Road REBEL maakt gebruik van een BB86 Press Fit bottom bracket. Dit is een veel gebruikte standaard op zowel racefietsen als mountainbikes. Het voordeel van een Press Fit bottom bracket? Een aanzienlijke verlaging in slijtage! De bottom bracket ligt namelijk niet direct in het frame, maar in een aluminium schaal die in het frame is geperst. De lagers zijn hierdoor beter beschermd en vangen tevens een beetje speling op.

COCKPIT

Bij een aero bike hoort natuurlijk ook een aero dynamische cockpit. Het Road REBEL frame wordt standaard geleverd met een geïntegreerde carbon stuurpen. Dit betekent dat de kabels mooi zijn 'weggewerkt', waardoor je cockpit extra aerodynamisch is en een super strakke look geeft! Om de strakke look af te maken biedt bieden we ook een geïntegreerd carbon stuur aan tegen een scherpe prijs.

Alle onderdelen weergeven
FRAMESIZE 51 53 55 57 59
A - Reach 381 mm 395 mm 402 mm 409 mm
B - Stack 520 mm 540 mm 551 mm 561 mm
C - Wielbasis 983 mm 1003 mm 1009 mm 1018 mm
D - Lengte achterbrug 408 mm 408 mm 408 mm 408 mm
E - Front center 584 mm 605 mm 610 mm 620 mm
F - Bottom bracket drop 68 mm 68 mm 68 mm 68 mm
G - Bottom bracket hoogte
H - Zitbuishoek 74° 74° 73,5° 73°
I - Lengte zitbuis 510 mm 530 mm 550 mm 570 mm
J - Maximale zadelpen diepte 200 mm 220 mm 240 mm 260 mm
K - Balhoofdhoek 72 ° 72° 72,5° 72,5°
L - Lengte balhoofdbuis 109 mm 130 mm 140 mm 150 mm
M - Lengte voorvork 380 mm 380 mm 380 mm 380 mm
N - Fork rake 50 mm 50 mm 50 mm 50 mm
O - Trail
P - Stand over hoogte
Q - Lengte bovenbuis 530 mm 550 mm 565 mm 580 mm

PRODUCT SPECIFICATIES

Bij Rebel heb je de mogelijkheid om je eigen fiets samen te stellen. Iedereen heeft zijn persoonlijke doelen, dus waarom niet een persoonlijke fiets? Kies je liever niet voor standaard? Neem dan contact op met de klantenservice om de mogelijkheden rondom jouw droomfiets te bespreken.

Specificaties voor standaard fietsen

Deze Rebel is afgemonteerd met de onderstaande onderdelen. Let op: onderdelen kunnen afwijken van de onderdelen op de foto. Valt de framekleur niet jouw smaak? Niet getreurd, we denken graag mee in het ontwerpen van jouw droomfiets! Zo heb je bij Rebel de mogelijkheid om je eigen frame design te ontwerpen. Wij zorgen er vervolgens voor de fiets wordt gespoten naar jouw persoonlijke wensen.

BEKABELING
 • GEÏNTEGREERD
DIAMETER ZADELPEN
 • 27.2 MM - ROND
STEEKAS VOORWIEL
 • 100 X 12 MM
STEEKAS ACHTERWIEL
 • 142 X 12 MM
WIELMAAT
 • 28 INCH / 700C
REMMEN
 • FLAT BRAKE MOUNT
FRAMEMATERIAAL
 • CARBON
BOTTOM BRACKET
 • PRESS FIT BB86
MAXIMALE BANDBREEDTE
 • 28 mm
GEWICHT
 • 1190 GRAM - MAAT M
ZADELPEN
 • REBEL Carbon Zadelpen
VOORVORK
 • REBEL carbon voorvork
Bidonhouder
 • REBEL Carbon Bidonhouder 2x
STUURPEN
 • Geïntegreerde REBEL stuurpen
 • Niet meegeleverd
Balhoofdlagers
 • Meegeleverd

De REBEL Bikes zijn gegarandeerd tegen constructiefouten in materialen of vakmanschap. Alle producten die defect gaan door normaal gebruik worden vervangen of gerepareerd met eenzelfde of best vergelijkbaar product. De voorwaarden van deze garantie zijn hieronder beschreven.

Duur van de garantie op frames

Elke fiets heeft een bruikbare levensduur. Dit betekent echter niet dat het frame niet kapot kan gaan. Deze garantie dekt constructiefouten die zich binnen normaal gebruik voordoen. Voor alle REBEL Bike frames blijft de garantie geldig tot vijf jaar na de oorspronkelijke aanschafdatum. Deze garantie is alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en is niet overdraagbaar op volgende eigenaren.

Duur van lak garantie

Framelak heeft een garantie van twee jaar. Deze voorwaarde is van toepassing op standaard frames en frames waarbij REBEL Bike het frame heeft voorzien van custom painting. Vervaging van lak veroorzaakt door de effecten van ultraviolet (UV) licht valt niet onder de garantie.

Crash replacement frames

Bij een ongeluk of valpartij kunnen hoge krachten die op het frame worden uitgeoefend leiden tot structurele schade aan het frame. Met de crash replacement service kunnen beschadigde frames worden vervangen tegen een gereduceerd tarief. Crash replacement service is levenslang geldig voor de oorspronkelijke eigenaar en kan niet worden overgedragen op volgende eigenaren. Bij een crash replacement wordt alleen het frame zonder onderdelen vervangen door het beschadigde frame.


 • Het beschadigde frame dient ingeleverd te worden
 • Doelbewuste schade komt niet in aanmerking voor een crash replacement
 • Crash replacement is enkel en alleen geldig voor de oorspronkelijke eigenaar

Onderdelengarantie

Alle niet-REBEL Bike onderdelen worden gedekt dor de genoemde garantie van hun fabrikant en worden niet gedekt door de garantie van REBEL Bike. Dit houdt in dat de garantievoorwaarden van alle niet-REBEL Bike onderdelen binnen de garantievoorwaarden vallen van de desbetreffende fabrikant(en).